Societatea Alcaplast a fost înființată în 1998 ca o companie de familie cehă. Ea are în prezent șase filiale în străinătate și exportă către mai mult de 40 de țări din întreaga lume. Alcaplast este cel mai mare producător de articole sanitare din Europa Centrala și de Est, se produc mai mult de 580 de produse - mecanisme, sifoane, rezervoare, grătare, canale de scurgere, capace de wc și alte produse.

În filozofia companiei un rol important îl are calitatea și design-ul. Brand-ul premium ALCA este format dintr-o o gamă de produse frumoase, cu o valoare și utilitate mare. Alcaplast este un formator al noilor tendințe în tehnologie și sisteme sanitare. Cooperarea cu designeri de top cehi în crearea de noi linii de produse a adus multe premii, spre exemplu Red Dot Award 2014 pentru colecția de clapete de acționare FLAT.


Produsele Alcaplast își găsesc utilitatea atât în ​​clădiri noi precum și în renovări,. Experții tehnici Alcaplast pun accentul pe fiabilitate și pe durabilitatea tuturor produselor. Înainte să părăsească fabrica din Břeclav, toate produsele Alcaplast sunt testate pentru a ne asigura de calitatea acestora.

Crearea produselor fiabile, satisfacerea cerințelor clienților și creșterea calității vieții este scopul principal Alcaplast.

Compania Alca plast face parte din asociația partenerilor distribuitorilor profesioniști specialiști.

05

vzor foto o nas 2
vzor foto o nas 3
vzor foto o nas 4