Directorul Executiv Radka Prokopova împreună Directorul General František Fabičovic au intrat în posesia prestigiosului premiu „Czech 100 Best Companies“, confirmând astfel, pozitia excepțională pe care Alcaplast o ocupă în cadrul economiei Republicii Cehe.

Victoria directorului executiv Radka Prokopova în competiția managerială cea mai prestigioasă din Republica Cehă și câștigarea titlului „Managerul anului 2015“ este premiul pentru punerea în aplicare a metodelor moderne de management corporativ.

Alcaplast a deschis a patra hală de producție în Břeclav.

Compania Alcaplast a câștigat un prestigios concurs de design, Red Dot Award 2014. Acest premiu important a fost obținut pentru colecția de clapete de acționare FLAT în categoria Product Design 2014.

Ceremonie de premiere cu medalii de aur la IBF, SHK Brno și ELEKTRO 2010 în clădirea Târgul Internațional de la Brno. Compania Alca plast LLC a fost distinsă cu premiul anual al inginerilor și al instalatori Cehi pentru anul 2010 în domeniul articolelor sanitare și al rigolelor de duș ALCA. Premiul este acordat companiilor pentru acțiuni semnificative în domeniul încălzirilor și al sanitarelor, în Republica Cehă și în străinătate.

Încep vânzările de rigole de duș din oțel inoxidabil ALCA care sunt bazate pe un patent brevetat. Ceremonie de deschidere a centrului de instruire.

Nimeni nu își mai poate imagina o baie modernă fără rezervoare îngropate și compania Alcaplast răspunde la cererea de pe piață. Sistemele de rezervoare WC de la acest brand tradițional ceh permit instalarea în clădiri noi, dar, de asemenea și în renovări. Printre cele mai recente produse Alcaplast apar și legături de cadă cu umplere, sifoane de pardoseală și accesorii.

Alcaplast câștigă medalia de aur pentru mecanismul de acționare dublu A04 la International Building Fair SHK Brno.

Se începe producția de produse cum ar fi: sifoane de cădiță, capace de wc și legături de cadă.

Programul de producție este format din doar două produse - flotor și mecanism de clătire. Mai târziu, producția se extinde și se produc de asemenea sifoane de lavoar.

Stabilirea companiei Alcaplast ca o societate cu răspundere limitata (SRL).