Cea mai prestigioasă competiție antreprenorială, Antreprenorul Anului 2018, a ajuns la final. Au fost desemnați cîștigători proprietarii Alcaplast Radka Prokopová și František Fabičovic, care câștigaseră deja faza regională Moravia de Sud în februarie. Ceremonia de acordare a premiului a avut loc în Praga, în 5 martie 2019.

"Este o mare onoare pentru noi sa fim desemnați ca cei mai buni antreprenori din Republica Cehă și suntem foarte recunoscători. Dorim să vă mulțumim tuturor pentru susținere și ne dorim ca munca noastră să fie în continuare de cea mai bună calitate, recunoscută nu numai în domeniul sistemelor sanitare", a spus Radka Prokopová, directorul executiv al Alcaplast, care împreună cu soțul dumneaei va reprezenta Republica Cehă la Monte Carlo în marea finală.

Candidații individuali au fost selectați de către un juriu format în principal din câștigătorii edițiilor anterioare pe baza nominalizărilor primite. Factorul cel mai important în selecția candidaților a fost povestea antreprenorială, inovarea, onestitatea și răspândirea internațională