Cea de a patrusprezecea ediție a competiției internaționale Antreprenorul Anului 2018 în regiunea Moravia de Sud și-a desemnat cîștigătorii. Radka Prokopová și František Fabičovic, proprietarii companiei din Breclav, Alcaplast , cel mai mare producător de echipament sanitar din Europa Centrală și de Est, au primit cel mai prestigios premiu.

Rezultatul fazei regionale a acestei competiții internaționale centrată pe identificarea celor mai buni antreprenori care au capacitatea de a motiva generațiile viitoare, a fost anunțat de către organizatori marți, 19 februarie în Brno.

" Suntem mândri de victoria în acestă competiție prestigioasă și sperăm că munca noastră va continua să inspire și alți antreprenori în realizarea visului lor. Nu este ușor să fii antreprenor, dar succesul tot efortul să merite", a declarat Radka Prokopová, coproprietarul și directorul executiv Alcaplast.

Candidații individuali au fost selectați de către un juriu compus în principal din cîștigătorii edițiilor anterioare pe baza nominalizărilor primite. Cel mai important factor în selecția candidaților a fost povestea anteprenorială, onestitatea și impecabilitatea.

Competiția Antreprenorul Anului continuă cu finala națională al cărei câștigător va reprezenta Republica Cehă la Marea Finală de la Monte Carlo

Foto: Václav Šálek