Firma Alcaplast își menține poziția printre cele mai de succes companii cehe, câștigând fantasticul loc 81 în cadrul topului 100 cele mai bune companii din Republica Cehă. Scopul acestui top este acela de a scoate în evidență și a evalua companiile cehe cu rezultate remarcabile. Ceremonia de premiere a avut loc vineri, 30 noiembrie la Prag Castle, Spanish Hall.

„Mă bucur enorm să primesc acest premiu din nou, sunt foarte fericit. Iată ca în felul acesta putem asigura pe toată lumea de faptul că avem rezultate stabile pe termen lung “, a declarat directorul general Fabičovic.

Firma Comenius a organizat T op 100 cele mai bune companii din Republica Cehă pentru al 23-lea an. Primele 3 locuri au fost adjudecate de Škoda Auto, ČEZ și Agrofert

Singurul criteriu este numărul de nominalizări pe care îl primește fiecare firmă din partea unor experți selectați. Există 3 condiții majore pentru participare: firma trebuie să fie înregistrată și să plătească taxe în Republica Cehă, să aibă 20 de angajați și să aibă o cifră de afaceri de cel puțin 30 milioane CZK pe parcursul ultimelor 12 luni.