Alcaplast poate sărbători. Nou, clapetele de acționare NIGHT LIGHT, atrag atenția la prestigiosul premiu iF Design 2018. Cei 63 de jurați au selectat NIGHT LIGHT ca și produs câștigător la secțiunea Băi.

Intenția de Retur marfa
Scopul lui iF Design Award, care a fost înființat în 1953, nu este doar acela de a aprecia design-ul excelent excelent. Produsele câștigătoare trebuie să treacă criteriile dificile axate pe mediu prietenos, funcționalitate și regenerabilitatea resurselor. Victoria în Premiul iF Design este o cheie pentru participanți de a deschide noi piețe și oportunități, cum să intre în conștiința de mass-media internaționale.

"Suntem foarte entuziasmați. "În ultimii ani ne-am propus să schimbăm percepția asupra produselor noastre nu numai ca și produse de înaltă calitate, dar și , cu un design premium, nu și-a ascuns entuziasmul directorului executiv Radka Prokopova adăugând că cea mai mare parte a succesului clapetelor NIGHT LIGHT se datorează departamentului de cercetare și dezvoltare, care a lucrat îndeaproape cu departamentul de marketing și designer-ul Barbora Škorpilová.

„Am avut o discuție lungă despre proiectarea clapetelor de acționare NIGHT LIGHT. „În cele din urmă am ajuns la un numitor comun și suntem foarte mulțumiți că alegerea noastră a fost , confirmată și de către juriul de clasă mondială „, a spus Prokopova.

Ceremonia de premiere a avut loc vineri, 09 martie 2018, cu participarea a aproape două mii de persoane din patruzeci de țări din întreaga lume și a avut loc în impresionanta clădire-muzeu BMW Welt din Munchen, Bavaria. Produsele câștigătoare vor fi ulterior expuse la o expoziție din HafenCity,Hamburg.

Clapetele de acționare NIGHT LIGHT completează succesul seriei de clapete FLAT. Clienții au posibilitatea de a-și aduce contribuția la aspectul unic al clapetelor și de a potrivi culoarea iluminării de fundal și alte caracteristici cu atmosfera toaletei sau băii lor.

Clapetele NIGHT LIGHT în simbioză cu popularul rezervor încastrat ECOLOGY îmbină aspectul deosebit cu posibilitatea de spălare a vasului cu doar 2/4l cu economie de 33%.