info_1_2018.jpg

NOU

  • Extindere garanție pentru rezervoarele WC încastrate și cadrele de montaj la 15 ani
  • Ventilator pentru rezervor WC încastrat cu racord ventilație P128
  • Bideu TREND AC01

100_nejlepsich_radka_prokopova_frantisek_fabicovic_plaketa.jpg

Proprietarii companiei Alcaplast, din Breclav Radka Prokopová și František Fabičovic mai au încă un motiv de sărbătoare. Cel mai mare producător de produse sanitare din Europa Centrală și de Est s-a clasat printre cele mai bune 100 de companii din Cehia în cadrul competiției care se organizează deja de 22 ani de cătreComenius, societatea europeană pentru cultură, educație, știință și tehnologie.

info10.jpg

NOU

  • Uniformizarea design-ului sifoanelor de cadă
  • Sifoane de cadă temporar indisponibile A55K, A55KM, A550K și A550KM

big5_2018_aktualita_03.jpg

Prestigiosul târg internațional de construcții The Big 5, la care va participa și compania Alcaplast, se deschide comercianților și profesioniștilor din domeniu în mai puțin de două luni! Cel de al 37-lea târg anual, care va avea loc în perioada 26-29 din noiembrie 2017 va fi găzduit de Dubai, cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite.

info0817.png

Am pregătit un nou INFO. Canale de scurgere pentru duș din plastic cu margine din oțel inoxidabil, sifoane de pardoseală din oțel inoxidabil, canale de scurgere de colț. Pentru mai multe informații, vă rugăm dați clic aici.

praha_thumb.png

Mai mult de jumătate de kilometru. Sistemul acesta de scurgere atât de lung cu grătar compozit a fost necesar pentru drenarea apei din parcarea C a aeroportului Vaclav Havel din Praga. Șoferii pot deja să folosească cel de al șaselea etaj al parcării.

Pagina 1 din 6