info_9.jpg

Am pregătit un nou INFO. Pentru mai multe informații, vă rugăm dați clic aici.

info_8.jpg

Am pregătit un nou INFO. Pentru mai multe informații, vă rugăm dați clic aici.

Am pregătit un nou INFO. Pentru mai multe informații, vă rugăm dați clic aici.

Breclav, 22 aprilie 2016

Directorul executiv și CEO al Alcaplast Radka Prokopová, împreună cu președintele și CEO al MOTOR JIKOV Group Inc. Miroslav Dvořák au fost astăzi, în Žofín Palace din Praga, nominalizați câștigatori ai titlului de manager al anului 2015. Premiile și felicitările pentru cei mai buni manageri, în fața a sute de antreprenori și oaspeți de onoare, au fost înmânate de reprezentanții concursului – președintele Confederației Industriei din Republica Cehă (SP ČR) Jaroslav Hanak, președintele Confederației Angajatorilor și Asociațiilor Antreprenorilor din Republica Cehă (KZPS) Jan Wiesner și președintele Asociației de management din Republica Cehă (CMA) Pavel Kafka.

Insignele de aur pentru managerii câștigatori cât și felicitările pentru câștigatorii de la alte categorii, au fost prezentate de către președintele Republicii Cehia, Miloš Zeman, sub auspiciul căruia s-a desfășurat și competiția. Primul ministru Bohuslav Sobotka, a fost de asemenea prezent la Žofín Palace pentru a felicita personal cei mai performanți zece manageri și prin intermediul unui discurs succinct a apreciat importanța managerilor in economia Cehiei și a societații in general.

Torța imaginară a fost înmânată succesorilor de către câștigătorii de anul trecut, care au fost Președintele Consiliului de Administrație si CEO al ČEZ Group Daniel Beneš și Zuzana Ceralová Petrofová, președinta PETROF. La ceremonie au fost prezenți de asemenea și europarlamentarul Věra Jourová, președintele Comitetului Economic al Camerei Deputaților Ivan Pilný și alte personalitați din peisajul politic si managerial.

Noii Manageri ai anului iși doresc să foloseasca această victorie atât în scopul promovării companiilor proprii, dar totodată să inspire eventuali succesori. "Mi-aș dori să pot fi de ajutor în procesul decizional pentru toți cei care iau în calcul posibilitatea de a porni o afacere și sunt în fața unei decizii fundamentale personale care îi va ajuta să continue sau nu " a spus Radka Prokopová. . " Sunt foarte recunoscător pentru acest premiu, care ne oferă ocazia de a compara oamenii din industrie. Pentru cei care reușesc, este o distincție specială și o confirmare că munca lor și ceea ce au reușit să realizeze, se aliniază la cele mai înalte standarde naționale " a comentat la prestigiosul titlu Miroslav Dvořák.

"Acești oameni au construit fabrici, au manageriat si vegheat la dezvoltarea lor, chiar și in condițiile unui mediu concurențial extrem de agresiv. Admir activitatea lor neobosită, dedicarea deosebită și devotamentul față de colegi și colaboratori și capacitatea de muncă în echipă" a spus Jan Wiesner, un membru al Comitetului Național și Președinte al KZPS.

Manager of the Year 2015 - Radka Prokopová

Sursa: www.manazerroku.cz

Am pregătit un nou INFO. Pentru mai multe informații, vă rugăm dați clic aici.