{remove}

{/remove}

Radka Prokopová, coproprietar și director executiv al Alcaplast a devenit feneia de afaceri a anului pentru al doilea an la rând în cadrul competiției Top femei de afaceri Republica Cehă.

Top femei de afaceri Republica Cehă este o competiție organizată de editura Economia începând din anul 2006. Juriul este compus din 20 de reprezentanți ai sferei publice și a mediului de afaceri care caută să descopere persoalități feminine interesante și acordă premii la câteva categorii.

Locul al doilea la categoria femei de afaceri, in cadrul căreia criteriile sunt 45% povestea de succes, 35% performanța și succesul proiectelor și 20% beneficiile sociale, a fost decernat fondatoarei Zásilkovna, Simona Kijonková, iar cel de al treilea, CFO-ului si co-proprietar al NWT, Martina Vítková.

Ca tabloul câștigătorilor acestui an să fie complet , Daniela Pešková, membră a consiliului director al Česká spořitelna a căștigat la categoria " Managerul anului " , iar Eva Zažímalová, președintele Academiei de Științe a Republicii Cehe a fost câștigătoare la categoria " Sferă Publică "

"Cu toții am avut un an plin de provocări. Acest premiu nu este doar pentru mine, este pentru întreaga firmă. Am toată aprecierea pentru angajații noștri care au dat dovadă de tărie de caracter în managerierea acestei situații dificile ", a declarat Radka Prokopovácu privire la aceasta realizare.

{remove}

{/remove}