0
Catalog online

  • {{ result.text }}

  • {{ result.text }}

Asociația Instalatorilor Cehi decernează Premiul Anual pentru Încălzire și Instalații. La categoria „ Instalații “ premiul a fost acordat Alcaplast pentru realizările semnificative în domeniu atât în Republica Cehă cât și în străinătate.

Ceremonia de acordare a medaliei de aur s-a desfășurat în 26 februarie 2020 la Brno Exhibition Center cu ocazia deschiderii Târgului de Construcții Brno 2020. Premiul a fost ridicat personal de către coproprietarul Alcaplast Radka Prokopová de la președintele asociației Bohuslav Hamrozi.

“Sunt mândră de acest premiu oferit de către asociația care reunește ingineri de instalații și instalatori din Republica Cehă. Este dovada ca producătorul ceh și-a găsit locul pe piața cehă și este capabil să concureze cu succes alte branduri străine. Scopul nostru pe termen lung este să ajungem opțiunea numărul unu a instalatorilor cehi, ” a comentat Radka Prokopová succesul companiei pe care o reprezintă

Asociația Instalatorilor și Inginerilor de Instalații din Republica Cehă este o organizație profesională care include atât meșteri individuali cât și companiii care activează în domeniu. Scopul principal al asociației este să creeze condiții pentru ca membri ei să își îmbunătățească tradițiile și standardele profesionale și umane. Și mai mult decât atât, să contribuie la îmbunătățirea relațiilor cu clienții și să susțină succesul în afaceri a membrilor săi în domeniul încălzirii, instalațiilor și a altor profesioniști din domeniu (producție, design, comerț, asamblare, operare și mentenanță)