Configurator canal de scurgere pentru duș
0
Catalog online

  • {{ result.text }}

  • {{ result.text }}

Capace WC

Gama largă de capace de toaletă Duroplast îi va satisface chiar și pe cei mai exigenți clienți. Duroplast este un material care reduce foarte mult disconfortul la așezarea pe suprafața rece a unui capac de toaletă.

Capacele WC moderne, cu funcție de Softclose oferă utilizatorului un confort ridicat. Capacul WC cu funcție Softclose este garantat de frâna hidraulică. Mecanismul din balamalele capacului asigură căderea lină a capacului pe ceramică.

Gama de capace WC antibacteriene oferă opțiunea unor culori și imprimeuri diferite pe capacul WC. Există, de asemenea, un scaun cu o inserție integrată, care, în mod sigur, va fi apreciat de copii Este ușor de îndepărtat în cazul în care nu mai este utilizat. Proprietățile antibacteriene ale materialului capacului sunt determinate de conținutul de compuși de argint. La testarea capacului s-a const

Capacele WC din gama Basic oferă o calitate bună la prețuri foarte competitive. Acestea sunt realizate din polipropilenă.

Capacele WC elegante SLIM, cu profil redus sunt ultimele adăugate gamei noastre. Ele sunt caracterizate de liniile curate. Acestea sunt realizate din material Duroplast de înaltă calitate , care reduce foarte mult disconfortul la așezarea pe o suprafață WC rece Balamalele cu sistem CLICK pentru îndepărtarea ușoară a capacului la curățare și funcția Softclose sunt foarte practice.